×

Wadden

Voorbeeldroute Waddengids4.34MB Download File

NU VERKRIJGBAAR

Over dit boek

Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen in het Waddengebied? Waar liggen de mooiste kwelders? Hoe vind je zeehonden, wilde orchideeën of rugstreeppadden? Wat maakt de duinen op de Waddeneilanden zo bijzonder? Kun je beter kiezen voor een wadexcursie of toch een heuse wadlooptocht?

Deze en nog veel meer natuurvragen worden beantwoord in de nieuwe Crossbill Guide Wadden. De gids beschrijft de 28 mooiste natuurroutes. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te vinden en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Waddennatuur te ontdekken maken deze gids compleet.  Het is de gids die je zowel pakt voor in het veld als voor bij de open haard.
Bij de gids hoort een gratis route-app, te downloaden via de appstore en playstore.

Sneak preview
Nieuwsgierig geworden? Klik hier om online door een deel van de gids te bladeren.

Speciale aanbieding
Koop de Waddengids via deze webshop en krijg het boek Duinen en Mensen Texel met korting. Volg deze link voor de verdere toelichting.

Foto: Stijn Smits

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
 • €25.95

 • Wadden
Specifications
  Country: Netherlands
  Author: Dirk Hilbers
  Language: Dutch
  Publication: 2019
  ISBN: 9789491648151
  Pages: 368
  Weight: 600 gram
  Size: 21 x 15 cm
  Colour: Full Colour

Related