×

Aanbieding Crossbill Guide Wadden voor leden Natuurmonumenten

Voorbeeldroute Waddengids4.34MB Download File

Geacht lid van Natuurmonumenten

Hartelijk dank voor uw interesse in onze nieuwe Waddengids! Hieronder vindt u een beschrijving van het boek en via deze link kunt u enkele pagina’s van het boek online bekijken. Met de knop hiernaast bestelt u voor de gids met de speciale Natuurmonumentenkorting. Het boek wordt u na bestelling direct toegestuurd.

Over dit boek

Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen. Waar liggen de mooiste kwelders? Hoe vind je zeehonden, wilde orchideeën of rugstreeppadden? Wat maakt de duinen op de Waddeneilanden zo bijzonder? Kun je beter kiezen voor een wadexcursie of toch een heuse wadlooptocht?

Deze en nog veel meer natuurvragen worden beantwoord in de nieuwe Crossbill Guide Wadden. De gids beschrijft de 28 mooiste natuurroutes. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen komen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te ontdekken en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Waddennatuur te ontdekken maken deze gids compleet.  Het is de gids die je zowel pakt voor in het veld als voor bij de open haard.

Verschijningsdatum
1 maart 2019

Bestellen
Leden van Natuurmonumenten kunnen de Crossbill Guide Wadden met korting bestellen op deze pagina. Crossbill Guides is een internationale organisatie en onze bestelpagina is daarom helaas in het Engels. Desondanks is bestellen heel eenvoudig. Klik gewoon op de groene knop hiernaast (“add to cart”) en klik vervolgens op de knop ‘checkout’  helemaal bovenin de balk op deze pagina. Vervolgens kunt u zich registreren of via een ‘guest account’ verder bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
 • €19.50

 • Aanbieding Crossbill Guide Wadden voor leden Natuurmonumenten
Specifications
  Country: Nederland
  Author: Dirk Hilbers
  Language: Nederlands
  Publication: maart 2019
  ISBN: 9789491648151
  Pages: 368
  Weight: 600 gr
  Size: 21x15
  Colour: Full Colour

Related