×

Wadden Route-app

Gratis Wadden route-app

De Wadden route-app biedt de routes uit de Waddengids (soms in iets gewijzigde vorm) aan op de smartphone. Download de app, open hem en selecteer de route die u wilt fietsen of wandelen en download deze vervolgens ook. Aan de hand van interactieve kaart en GPS-locatie krijg u op uw wensen toegespitste natuurinformatie en observatietips. Na het downloadproces hoeft u geen verbinding meer te hebben met het internet om de app te gebruiken. 
De app helpt de wandelaar (of fietser) optimaal in het ontdekken van de natuur, of het nou het spotten van dieren of bijzondere flora is, of het lezen en begrijpen van het landschap.

Uniek aan deze app is:

 1. Informatie toegespitst op landschap, flora en fauna. U selecteert zelf over welke onderwerpen u informatie wilt ontvangen op de route.

 2. Berichten passen zich aan aan de seizoenen. Ieder jaargetijde is anders en daarom biedt de app de onderwerpen die passen op het seizoen en wijst op de soorten die dan te vinden zijn.

 3. De app bevat een ‘veldgids’ van de typische of veel voorkomende planten en dieren, met foto’s, geluiden beschrijvingen en tips om ze te vinden in het landschap.

De app is gratis te downloaden in de Appstore (iPhone) of Playstore (Android-apparaten). Zoek op ‘Crossbill Wadden’.

 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
 • €0.00

 • Wadden Route-app
Specifications
  Country: Nederland
  Author: Dirk Hilbers en Constant Swinkels
  Language: Nederlands
  Publication: 21 feb 2019
  ISBN: NVT
  Pages: NVT
  Weight: NVT
  Size: NVT
  Colour: Full Colour