×

Veluwe – voorverkoop voor € 20,95 (ipv € 22,95)


Op 6 april 2017 verschijnt de Crossbill Guide Veluwe, de allereerste Crossbill Guide over de Veluwe. Inmiddels kun je het boek in de voorverkoop tegen 10% korting aanschaffen. Klik hier voor een sneak preview van de gids.


Over dit boek
Waar en hoe zie je wild? Welke bossen leveren de mooiste herfstkleuren? Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen. Waar zie je de oude bossen met hun grillige bomen en bloeit de heide het meest uitbundig?

Uit de duizenden kilometers wandel- en fietspaden op de Veluwe hebben wij de 22 mooiste routes samengesteld. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen komen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te ontdekken en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Veluwenatuur te ontdekken maken deze gids compleet.  Het is de gids die je pakt voor een bezoek aan de Veluwe; met alle aspecten van natuurbeleving op de Veluwe, zowel voor in het veld als bij de open haard.

 

 


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
 • €20.95

 • Veluwe – voorverkoop voor € 20,95 (ipv € 22,95)
Specifications
  Country: Nederland
  Author: Dirk Hilbers
  Language: Nederlands
  Publication: april 2017
  ISBN: 9789491648113
  Pages: 320
  Weight: 600 gr
  Size: 21 x 15 cm
  Colour: Full Colour