×

Veluwe

Over dit boek

Waar en hoe zie je wild? Welke bossen leveren de mooiste herfstkleuren? Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen. Waar zie je de oude bossen met hun grillige bomen en bloeit de heide het meest uitbundig?

Uit de duizenden kilometers wandel- en fietspaden op de Veluwe hebben wij de 22 mooiste routes samengesteld. Je bezoekt de meest bijzondere natuurgebieden, ontdekt alle soorten landschappen komen, krijgt tips om bijzondere planten en dieren te ontdekken en wordt gewezen op landschappelijke, historische en ecologische monumenten. Uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna en uiteenlopende tips om de Veluwenatuur te ontdekken maken deze gids compleet.  Het is de gids die je zowel pakt voor in het veld als voor bij de open haard.

Klik hier voor een sneak preview van de gids.

Bestellen
U kunt de Veluwegids op deze pagina bestellen. Crossbill Guides is een internationale organisatie en onze bestelpagina is daarom helaas in het Engels. Desondanks is bestellen heel eenvoudig. Klik gewoon op de groene knop hiernaast (“add to cart”) en klik vervolgens op de knop ‘checkout’  helemaal bovenin de balk op deze pagina. Vervolgens kunt u zich registreren of via een ‘guest account’ verder bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
 • €25.95

 • Veluwe
Specifications
  Country: Nederland
  Author: Dirk Hilbers
  Language: Nederlands
  Publication: april 2021 (derde druk)
  ISBN: 9789491648199
  Pages: 320
  Weight: 600 gr
  Size: 21 x 15 cm
  Colour: Full Colour

Related