News

Crossbill Guides Achterhoek en Liemers en Wadden 2e druk nu verkrijgbaar

De derde Nederlandse Crossbill Guide over de Achterhoek en Liemers is nu verkrijgbaar. Het boek beschrijft het landschap en de natuur van de Achterhoek en de Liemers, telt 328 pagina’s en heeft 26 routes.
Het boek kan inmiddels besteld worden in onze webshop.

De Achterhoek en Liemersgids heeft dezelfde opbouw als de eerdere Crossbill Guide natuurgidsen over de Veluwe en de Wadden (waarvan de tweede druk overigens zojuist verschenen is). De gids bestaat uit vier delen. Het eerste deel beschrijft het landschap, de geschiedenis en de geologie van de regio. Het tweede deel gaat in op de flora en fauna die bijzonder danwel typisch is voor de Achterhoek en Liemers. Als derde zijn de 26 wandel en fietsroutes aan de beurt. Deze beslaan het grootste deel van de Crossbill Guide en zijn zo geselecteerd dat ze de maximale landschappelijke diversiteit laten zien en de grootste kansen geven om bijzondere soorten planten, vogels en andere dieren te zien. Tot slot biedt het laatste deel algemene informatie over natuurtoerisme in de streek.

De Crossbill Guide Achterhoek en Liemers is verkrijgbaar in onze webshop.

 

2 thoughts on “Crossbill Guides Achterhoek en Liemers en Wadden 2e druk nu verkrijgbaar

 1. F. Melgers says:

  Helaas is de bijbehorende app nog niet in de AppStore aanwezig.
  Wanneer is dit wel het geval?
  Het boek is als vertrouwd geweldig.

  1. Dirk Hilbers says:

   De route-app is gewijzigd. De Nederlandse Crossbill routes (Wadden, Veluwe en Achterhoek&Liemers) zijn nu onderdeel van de Story-trails app en via de QR-code in het boek te downloaden. Overigens staan nog niet alle routes van de Achterhoek&Liemers in de gids. Deze gaan de komende weken geplaatst worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *